ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗ 26/5 ΣΤΙΣ 19:00, ΣΟΛΩΜΟΥ 13, 4ος Όροφος

Έχουν περάσει 4 μήνες από την εκλογή της νέας Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η κατάσταση για εμάς τους άνεργους παραμένει η ίδια αν όχι και χειρότερη. Κανένα μέτρο δεν έχει παρθεί που να ανακουφίζει τους άνεργους πραγματικά (επίδομα ανεργίας, δωρεάν μετακινήσεις κλπ), ούτε βέβαια και στο βασικό ζήτημα να βρούμε σταθερή εργασία. Αντίθετα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να προωθεί σαν «λύση» για την ανεργία τα προγράμματα 5μηνης κοινωφελούς εργασίας, τα οποία είχε φέρει η Κυβέρνηση Σαμαρά. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως είναι έτοιμη να «υποκύψει» στου εκβιασμούς των ΕΕ-ΔΝΤ για να υπογράψει μια νέα συμφωνία, που θα σημαίνει όπως φαίνεται νέο Μνημόνιο.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση σαν Ενεργοί Άνεργοι, συνεχίσαμε την προσπάθεια μας για γίνουν οι άνεργοι ενεργοί, να βγουν μπροστά, να οργανωθούν και μαζί με όλους τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν τα δικαίωματά τους.

Το προηγούμενο διάστημα, συμμετείχαμε με τα δικά μας αιτήματα στην πορεία της Πρωτομαγιάς και της 8/5 ενάντια στην ανεργία, πήραμε την πρωτοβουλία για συντονισμό σωματείων και συλλογικοτήτων με στόχο την κοινή πάλη ενάντια στην ανεργία, προσπαθήσαμε να συγκροτήσουμε επιτροπές ανέργων.

Όλη αυτή την πλούσια δράση χρειάζεται να την συζητήσουμε, να την αποτιμήσουμε και να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα μας. Για το λόγο αυτό την Τρίτη,26/5, στις 19:00,μαζευόμαστε στην οδό Σολωμού 13 – 4ος όροφος .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: